Het team van Reistelevisie.nl

Over ons

Steeds meer videoplatforms zijn tegenwoordig vervuild met oninteressante content. Hierdoor zie je vaak door de bomen het bos niet meer en zul je niet snel bij de gewenste reisvideo uitkomen. Zonde, vinden wij! Er wordt vaak vele uren hard gewerkt om een mooie reisvideo te kunnen ontwikkelen en dan blijkt dat de reisvideo maar 50 views krijgt. Dit moet anders, dachten wij! Het idee Reistelevisie.nl is geboren.

Op het reisvideo platform Reistelevisie.nl delen wij de mooiste en leukste reisvideo’s. Lekker meereizen door middel van reisvideo’s, wie wilt dat nou niet? Op het platform plaatsen wij eigen reisvideo’s en is er ook ruimte voor gastvideo’s. Ben jij ook een traveller en heb je ook uren besteedt aan die prachtige reisvideo, maar levert het nog weinig views op? Stuur ons dan jouw video en een leuke beschrijving. De mooiste video’s plaatsen wij onder de categorie ‘gastvideo’.

Reistelevisie.nl is een initiatief van Marper en is onderdeel van reisblog Liefde voor Reizen.

Welkom bij Reistelevisie.nl

Welkom op ons reisvideo platform Reistelevisie. Op Reistelevisie.nl delen wij de mooiste en leukste reisvideo’s. Lekker meereizen door middel van reisvideo’s, wie wilt dat nou niet? Laat je inspireren door ons Reistelevisie team en door andere reizigers. Heb je zelf een mooie reisvideo? Laat het ons dan weten. Wij plaatsen namelijk ook gastvideo’s.

Op de hoogte blijven over nieuwe reisvideo’s op dit videoplatform? Abonneer nu:

Zoeken naar goedkope vluchten

Nieuwste reisvideo’s in je mailbox?