Als je in de buurt bent van Melbourne mag je de Great Ocean Road absoluut niet overslaan. Deze prachtige route langs de Australische kust laat je genieten van indrukwekkende vergezichten, brengt je naar de Twaalf Apostelen, Londen Bridge, een echt Australisch regenwoud en laat je kennismaken met Australisch wildlife.

De kustroute

Je kunt de Great Ocean Road zelf rijden met een huurauto. Zo heb je alle vrijheid en kun je gaan en staan waar je maar wilt. Ook kun je vanuit Melbourne een tour boeken en genieten van The Great Ocean Road. Het voordeel van een tour is dat je kennis maakt met andere toeristen en dat je nergens zelf over na hoeft te denken.

De route is erg indrukwekkend en laat je genieten van één van de mooiste kusten van Australië. Het prachtige blauwe water met de witte stranden, je kunt er geen genoeg van krijgen. Regelmatig maak je een tussenstop om te genieten van het uitzicht en voor een fotomomentje natuurlijk.

Australisch wildlife

Nog een leuk feitje over The Great Ocean Road is dat je veel Australisch wildlife zult spotten. Zo kun je oog in oog staan met koala’s, kun je als je geluk hebt nog een verdwaalde kangoeroe zien en zul je gegarandeerd een hoop kleurrijke Australische vogels tegenkomen.

The Great Ocean Road is een tour die je nooit meer zult vergeten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Reistelevisie.nl

Welkom op ons reisvideo platform Reistelevisie. Op Reistelevisie.nl delen wij de mooiste en leukste reisvideo’s. Lekker meereizen door middel van reisvideo’s, wie wil dat nou niet? Laat je inspireren door ons Reistelevisie team.

Op de hoogte blijven over nieuwe reisvideo’s op dit videoplatform?

Abonneer nu:

Dit zijn de leukste Nederlandse blogs om te volgen

Hotel zoekenBooking.com