Isle of Skye in Schotland, ik heb er nog steeds een beetje heimwee naar. Tijdens onze rondreis door Schotland was dit wel echt een van de hoogtepunten. De natuur was zo overweldigend en de rust die je daar vindt is echt onbeschrijflijk. Een prachtige plek, die je niet mag missen als je in Schotland bent.

Roadtrip door Schotland

Tijdens onze roadtrip door Schotland hebben wij veel beelden geschoten, ook tijdens ons bezoek aan Isle of Skye. Om je een beeld te kunnen geven en enthousiast te kunnen maken, heb ik de mooiste stukken achter elkaar gezet. Met mijn zelf gecomponeerde filmmuziek droom je even helemaal weg en is het net even of je er zelf ook bent.

Portree

Portree is een mooi klein havenplaatsje op Isle of Skye en dit zorgt ervoor dat het ook toeristisch is. We zien hier weer heel wat toeristenbussen, zoals eerder bij Stirling ook het geval was. na de lunch stappen we snel weer in en gaan op weg naar The Storr, een rotsachtige berg, die gevormd is door een aardverschuiving.

Leuk om te doen:

  • Beklim net als wij The Storr; een pittige klim met uiteindelijk een grandioos uitzicht.
  • Slaap net als wij op een magische plek in een pod bij The Cowshed Boutique Bunkhouse.

Kijk mee, geniet en ontdek ook hoe mooi het Schotse Isle of Skye is. Staat het Schotse Isle of Skye op jouw bucketlist?

Lees meer over Isle of Skye

Meer lezen over dit mooie gebied in Schotland, lees dan ons verslag.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Reistelevisie.nl

Welkom op ons reisvideo platform Reistelevisie. Op Reistelevisie.nl delen wij de mooiste en leukste reisvideo’s. Lekker meereizen door middel van reisvideo’s, wie wil dat nou niet? Laat je inspireren door ons Reistelevisie team. Heb je zelf een mooie reisvideo? Laat het ons dan weten. Wij plaatsen namelijk ook gastvideo’s.

Op de hoogte blijven over nieuwe reisvideo’s op dit videoplatform? Abonneer nu:

Zoeken naar goedkope vluchten

Nieuwste reisvideo’s in je mailbox?