Stedentrip Porto – Portugal, ik was er zelf nog nooit geweest maar hoorde er wel hele goede verhalen over. De meeste verhalen gingen over Lissabon, één van de meest populaire steden onder de stedentrippers. Toch koos ik ervoor om naar Porto te gaan, misschien omdat het juist iets minder bekend is dan Lissabon. Dat bleek uiteindelijk een hele goede beslissing te zijn. Porto heeft mij erg positief verrast en kan ik daarom ook aan iedereen aanraden. De oude haven, de porthuizen, de 7 verschillende bruggen en de fijne sfeer, zorgde ervoor dat ik verliefd ben geworden op Porto. Bekijk nu de sfeervideo over Porto en ontdek het ook zelf.

Porto; een hele fotogenieke stad

Waar je ook loopt in Porto, in elke straat zie je wel iets speciaals wat je graag wilt vastleggen met je camera. Van oude Portugese huisjes, kleurrijke kerkjes tot aan treinstations vol met prachtige muurschilderingen. Het is gewoon een feestje om door Porto te lopen. I love it!

Bezienswaardigheden in Porto

Net als in Lissabon is er in Porto ook veel te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld een boottocht maken over de Douro en vanaf het water de verschillende bruggen spotten. Ook kun je een portproeverij doen en genieten van de lekkerste port op aarde. Doe een tour en maak kennis met het proces en de geschiedenis van port in Porto. Wil je meer weten over deze prachtige Portugese stad? Lees dan ook onze uitgebreide reisblog over Porto! Staat een stedentrip Porto op jouw bucketlist?

Bekijk ook deze sfeervideo:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Reistelevisie.nl

Welkom op ons reisvideo platform Reistelevisie. Op Reistelevisie.nl delen wij de mooiste en leukste reisvideo’s. Lekker meereizen door middel van reisvideo’s, wie wil dat nou niet? Laat je inspireren door ons Reistelevisie team.

Op de hoogte blijven over nieuwe reisvideo’s op dit videoplatform?

Abonneer nu:

Dit zijn de leukste Nederlandse blogs om te volgen

Hotel zoeken



Booking.com