Afgelopen weekend was ik samen met Martin in het mooie Brabant om op ontdekkingstocht te gaan naar de belangrijkste plekken waar Vincent van Gogh geleefd heeft. Waar is hij geboren, waar haalde hij zijn inspiratie vandaan en hoe zag zijn leven eruit als schilder? Een indrukwekkende reis terug in de tijd, waarbij we veel geleerd hebben over het leven van één van de grootste schilders die Nederland gekend heeft.

Vincent van Gogh tour door Brabant

Onze reis begon in Nuenen, waar hij een tijd heeft gewoond en een kwart van zijn werk heeft gemaakt. We brachten o.a. een bezoek aan de Collse Watermolen, het ouderlijke huis van zijn vader, het huis van zijn buurmeisje, het Vincentre en het bijzondere Van Gogh fietspad.

Sfeervideo over deze Van Gogh tour

Bekijk nu de sfeervideo en reis met ons mee. Voor kunstliefhebbers en geschiedenisliefhebbers is dit een zeer interessante tour, waarbij je heel veel over Vincent van Gogh komt te weten. Het is alsof je letterlijk terug gaat in de tijd, een hele mooie ervaring die we niet snel meer zullen vergeten. Lees nu ook de uitgebreide blog over deze Vincent van Gogh tour in Brabant!

Enthousiast geworden?

Wil jij ook graag een keer deze inspirerende Van Gogh tour doen in Brabant? Lees dan alvast meer erover op de website van Visitbrabant!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Reistelevisie.nl

Welkom op ons reisvideo platform Reistelevisie. Op Reistelevisie.nl delen wij de mooiste en leukste reisvideo’s. Lekker meereizen door middel van reisvideo’s, wie wil dat nou niet? Laat je inspireren door ons Reistelevisie team.

Op de hoogte blijven over nieuwe reisvideo’s op dit videoplatform?

Abonneer nu:

Dit zijn de leukste Nederlandse blogs om te volgen

Hotel zoekenBooking.com