Sardinië is een heerlijk eiland voor rustzoekers, mensen die van natuur en van mooie Italiaanse steden houden. Een betaalbaar eiland, met hele lieve mensen en de lekkerste koffie ter wereld. Reis nu mee met Jesper en ontdek mooie plekken op dit betoverende Italiaanse eiland 😍 ☀ Reis mee naar Olbia, Sassari en Golfo Aranci.

Olbia

Vanaf Schiphol vlogen wij op het noordelijk gelegen plaatsje Olbia. De vlucht duurde ongeveer 2 uur en was eigenlijk zo voorbij, voordat we het wisten zagen wij al de kust en natuur van Sardinië schitteren. Altijd mooi om een plek al vanuit de lucht te kunnen aanschouwen.

Over het Italiaanse Sardinië

Voor wie Sardinië niet kent: het Italiaanse eiland Sardinië ligt aan de Middellandse Zee, heeft een oppervlakte van 24.090 km² en heeft rond de 1,6 miljoen inwoners. Het eiland ligt onder het Franse eiland Corsica en is een perfect eiland voor natuurliefhebbers, hikers, strandgangers en stedentrippers. Ik ben zelf erg van de steden, maar vind het ook heerlijk om te wandelen in mooie natuurgebieden. Sardinië is daarom een goed eiland om te bezoeken voor mij.

Dit is leuk om te doen op Sardinië:

  • Huur een auto en ga op zoek naar de mooiste pareltjes van Sardinië;
  • Maak een boottocht en geniet van het azuurblauwe water en de indrukwekkende kust;
  • Maak een avontuurlijke hiking tocht over het eiland;
  • Bezoek Cagliari, de hoofdstad van Sardinië;
  • Ga naar Alghero en bezoek Grotta di Nettuno;
  • Ga snorkelen en ontdek de hoe mooi de onderwaterwereld is.

Meer lezen over het betoverende Sardinië

Lees ook onze uitgebreide blog over Sardinië.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Reistelevisie.nl

Welkom op ons reisvideo platform Reistelevisie. Op Reistelevisie.nl delen wij de mooiste en leukste reisvideo’s. Lekker meereizen door middel van reisvideo’s, wie wil dat nou niet? Laat je inspireren door ons Reistelevisie team. Heb je zelf een mooie reisvideo? Laat het ons dan weten. Wij plaatsen namelijk ook gastvideo’s.

Op de hoogte blijven over nieuwe reisvideo’s op dit videoplatform? Abonneer nu:

Zoeken naar goedkope vluchten

Nieuwste reisvideo’s in je mailbox?