Londen, Parijs, New York, allemaal mooie steden en beregezellig tijdens de kerst. Toch ontbreekt er in dit rijtje een stad, die je niet mag overslaan in december. Maak kennis met het sfeervolle Ierse Dublin. Een stad dat leeft, alle ingrediënten heeft voor een perfecte stedentrip en waar je ook nog eens zo bent. Ben jij al in het gezellige Dublin geweest?

Kerst in Dublin

Afgelopen december waren wij rond kerst in Dublin en genoten wij van de kerstsferen in de stad. Wat een fantastische sfeer. Overal versierde straten en pubs, wat een mooie plaatje was het. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de mooie (versierde) warenhuizen, The Temple Bar en de vele bezienswaardigheden zoals de Guinness Storehouse, Jameson Whiskey Distillery of het The Church.

Naast de vele bezienswaardigheden heeft Dublin een mooi stadscentrum waar enorm veel winkels, restaurants en natuurlijk pubs zitten. Je hebt hierin een ruime keuze en het eten is over het algemeen erg goed in Dublin.

Dublin is een stad die je niet mag overslaan. Vliegtickets naar Dublin zijn er al vanaf 30 euro en je vliegt er al in een kleine 1,5 uur naar toe. Voor de gezelligheid en om te shoppen zit je in Dublin helemaal goed.

Meer lezen over Dublin met kerst?

Lees dan ons blog over ‘10 x doen tijdens kerst in Dublin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Reistelevisie.nl

Welkom op ons reisvideo platform Reistelevisie. Op Reistelevisie.nl delen wij de mooiste en leukste reisvideo’s. Lekker meereizen door middel van reisvideo’s, wie wil dat nou niet? Laat je inspireren door ons Reistelevisie team.

Op de hoogte blijven over nieuwe reisvideo’s op dit videoplatform?

Abonneer nu:

Dit zijn de leukste Nederlandse blogs om te volgen

Hotel zoekenBooking.com