Wie van Griekenland houdt kent het wel, je bent verliefd geworden op dat authentieke Griekenland. Oftewel: typisch Griekse huisjes, oude mannetjes op ezels, havens vol met bootjes etc etc. Wat is het toch heerlijk om in Griekenland te zijn. Wie nog nooit in Griekenland is geweest, heeft voor dit jaar een mooi doel: Griekenland ontdekken!!

Ontdek het Griekse eiland Amorgos

Over prachtige Griekse eilanden gesproken. Het Griekse eiland Amorgos is echt een beauty. Een Cycladen eiland, wat onder de Franse vooral bekend is om de opnames die er zijn geweest voor de filmhit uit 1988 ‘Le Grande Bleu’. Een eiland waarbij je echt het authentieke Griekenland ziet. Geniet van het idyllische Katapola, waar veel leuke restaurantjes en barretjes te vinden zijn.

Dineren met de geluiden van zee

Heerlijk dineren terwijl je luistert naar het slaan van de golven van de zee. Romantischer wordt het niet! Dit eiland is magisch, het heeft iets. Om daar achter te komen, moet je het eigenlijk zelf gaan ervaren. Wij zijn erg fan geworden van Amorgos, vooral om het iets unieks heeft, iets wat andere Griekse eilanden niet hebben.

Hiking op Amorgos

Wie van mooie wandelingen houdt, raden wij aan om een mooie hiking tocht te gaan maken op Amorgos. Begin lekker vroeg in de ochtend aan je wandelen en ontdek het eiland te voet. Wij zijn zelf vanaf Katapola vertrokken en hebben het eiland in de breedte overgestoken richting de bekende plaats Agia Anna Beach. Het was een prachtige wandeling, met een hoop mooie vergezichten.

Meer lezen over Amorgos?

Lees meer over het Griekse eiland Amorgos

1 reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Reistelevisie.nl

Welkom op ons reisvideo platform Reistelevisie. Op Reistelevisie.nl delen wij de mooiste en leukste reisvideo’s. Lekker meereizen door middel van reisvideo’s, wie wil dat nou niet? Laat je inspireren door ons Reistelevisie team. Heb je zelf een mooie reisvideo? Laat het ons dan weten. Wij plaatsen namelijk ook gastvideo’s.

Op de hoogte blijven over nieuwe reisvideo’s op dit videoplatform? Abonneer nu:

Zoeken naar goedkope vluchten

Nieuwste reisvideo’s in je mailbox?