Eilandhoppen in Griekenland, een super mooie ervaring. Voor wie liever niet dagen lang op een ligbedje op het Griekse strand wil liggen, is eilandhoppen echt een uitkomst. Ontdek het mooie Griekenland en vaar van eiland naar eiland om Griekenland goed te leren kennen. De Griekse eilanden zijn één voor één prachtige eilanden en allemaal weer uniek. Wij hebben gekozen voor Amorgos, Naxos en Tinos. Over het laatste Griekse eiland willen wij je graag meer laten zien. Bekijk hierboven de sfeervideo en reis mee. Lees hieronder meer over het Griekse Tinos.

Het nóg niet toeristische Tinos

Tinos is niet het bekendste Griekse eiland en daardoor nóg niet heel toeristisch. Dat sprak ons in ieder geval erg aan. Op het eiland wonen ongeveer 8700 Grieken en het eiland heeft een oppervlakte van 194,5 km². Om het eiland goed te kunnen verkennen raden wij aan om een auto te huren. Het Griekse Tinos heeft namelijk ontzettend veel leuke idyllische plekjes, zoals afgelegen strandjes waarbij hele sfeervolle Griekse barretjes te vinden zijn. Plekken die je echt moet kennen en die wij in ieder geval met veel plezier hebben bezocht. Er is niets leukers dan met een Griekse koffie (Frappé) in de handen, te genieten van de rust en het slaan van de golven tegen de rotsen.

Tinos combineren met andere Griekse eilanden

Ben jij ook enthousiast geworden over het Griekse Tinos? Misschien is het wel een idee om dit jaar ook te gaan eilandhoppen in Griekenland? Ontdek de mooiste Griekse eilanden en kom helemaal uitgerust terug in Nederland. Het Griekse eiland Tinos is perfect te combineren met Athene, Amorgos en Naxos. Wij hebben deze plekken in ruim 2 weken bezocht. Voor 3 eilanden raden wij ook aan om minimaal 2 weken te gaan, zodat je ook tussendoor wat kunt rusten.

Meer lezen over het mooie Griekse Tinos?

Lees ons uitgebreide verslag over Tinos

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Reistelevisie.nl

Welkom op ons reisvideo platform Reistelevisie. Op Reistelevisie.nl delen wij de mooiste en leukste reisvideo’s. Lekker meereizen door middel van reisvideo’s, wie wil dat nou niet? Laat je inspireren door ons Reistelevisie team. Heb je zelf een mooie reisvideo? Laat het ons dan weten. Wij plaatsen namelijk ook gastvideo’s.

Op de hoogte blijven over nieuwe reisvideo’s op dit videoplatform? Abonneer nu:

Zoeken naar goedkope vluchten

Nieuwste reisvideo’s in je mailbox?