Naast het feit dat Duitsland ontzettend veel mooie steden heeft, kun je in Duitsland ook prima genieten van de rust en natuur. Ons team ging voor het Duits Verkeersbureau op pad in de Duitse regio Brandenburg. Een prachtige omgeving, net boven het bruisende Berlijn.

Wandelen en kajakken

Iets wat wij nog niet eerder hadden gedaan in Duitsland was hiken en kajakken. Brandenburg is hier een goede locatie voor, je hebt er namelijk ontzettend veel groen, schitterende meren en mooie wandelpaden. De verschillende wandelroutes zijn netjes aangegeven met kleuren en brengen je langs de mooiste plekken. Zo ontdekten wij o.a. Liepnitzsee, Joachimsthal, Stolzenhagen en Eberswalde.

Over deze Duitse regio

Wanneer je in Brandenburg bent, ben je heerlijk in die ontspannen omgeving. Mensen zijn er vriendelijk en ontspannen. Het eten is heerlijk en doe je over het algemeen op heel mooie plekken, omdat die er voldoende voorhanden zijn. En mocht je toch ook willen genieten van de drukte en het aanbod van de grote stad, dan ben je ook zo in Berlijn vanuit de deze regio.

Brandenburg is voor ons een regio met enorm veel ruimte en een perfecte regio om tot rust te komen. Perfect voor wandelen, fietsen en kanovaren. Om daarna met een heerlijk biertje te genieten en uit te kijken over een van de vele meren in dit gebied.

Sfeervideo

Onze avonturen kun je nu zien in deze sfeervideo over Brandenburg. Reis mee en ontdek de mooiste plekken in deze regio, net boven Berlijn. Heb jij de omgeving van Brandenburg al eens bezocht?

Meer lezen over het Duitse Brandenburg?

Lees onze uitgebreide reisblog op Liefde voor Reizen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Reistelevisie.nl

Welkom op ons reisvideo platform Reistelevisie. Op Reistelevisie.nl delen wij de mooiste en leukste reisvideo’s. Lekker meereizen door middel van reisvideo’s, wie wil dat nou niet? Laat je inspireren door ons Reistelevisie team.

Op de hoogte blijven over nieuwe reisvideo’s op dit videoplatform?

Abonneer nu:

Dit zijn de leukste Nederlandse blogs om te volgen

Hotel zoekenBooking.com