Reis mee naar Maleisië, een prachtig land gelegen in Zuidoost-Azië. Maleisië ligt grotendeels op een schiereiland van het Aziatische vasteland en deel op het noordelijke deel van het eiland Borneo. Een land met 31 miljoen inwoners en een oppervlakte van 330.290 km². Bekende plekken in Maleisië zijn Kuala Lumpur, Taman Negara, Cameron Highlands en Malakka. Andere steden om te kunnen bezoeken in Maleisië zijn Kuching, George Town, Ipoh, Kota Kinabalu, Kuantan en Tanah Rata.

Martin & Jesper van Reistelevisie maakten in 2014 samen met vrienden een avontuurlijke rondreis door Maleisië. Een avontuurlijke trip waarbij ze veel mooie boottochten hebben gemaakt, bijvoorbeeld bij het Bako National Park en de Taman Negara. Ook hebben zij lange hiking tochten gemaakt dwars door de jungle en op zoek naar Maleisisch wildlife. Een reis om nooit meer te vergeten.

Sfeervideo over Maleisië

In deze sfeervideo krijg je een impressie van het mooie land Maleisië. Reis mee naar het vaste land, Maleisisch Borneo en het mooie bounty eiland Pangkor. Maleisië is een ideaal land voor backpackers en reizigers die helemaal zelf de route willen bepalen. Er zijn verschillende mogelijkheden en genoeg mooie plekken om te ontdekken.

Onze route door Maleisië

De reis begon in de wereldstad Singapore, waar zij 2 volle dagen verbleven. Na Singapore hebben zij de bus gepakt richting Malakka, een kustplaats aan de westkust van Maleisië, waar vroeger Nederlanders hebben gewoond in de tijd van de VOC. Na het kleurrijke Malakka vervolgden zij de reis richting de bruisende stad Kuala Lumpur.

Na Kuala Lumpur was het tijd om het Maleisische Borneo te gaan bezoeken. Op zoek naar de neusapen en Orang-oetans. Na Borneo was het tijd om weer een stuk van het vaste land van Maleisië te gaan ontdekken en bezochten zij o.a. de Taman Negara. De reis sloten zij af met een bezoek aan het prachtige eiland Pangkor. Een eiland waar je veel apen en neushoornvogels kunt spotten. Wij hebben een fijne tijd gehad op het mooie Pangkor, aangezien het in vergelijking met het vrij toeristische eiland Langkawi heerlijk toeven was.

Meer lezen over deze avontuurlijke rondreis door Maleisië?

Neem dan een kijkje op de Liefde voor Reizen en lees het uitgebreide reisverslag over Maleisië.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Reistelevisie.nl

Welkom op ons reisvideo platform Reistelevisie. Op Reistelevisie.nl delen wij de mooiste en leukste reisvideo’s. Lekker meereizen door middel van reisvideo’s, wie wil dat nou niet? Laat je inspireren door ons Reistelevisie team.

Op de hoogte blijven over nieuwe reisvideo’s op dit videoplatform?

Abonneer nu:

Dit zijn de leukste Nederlandse blogs om te volgen

Hotel zoekenBooking.com