Wij zijn REISTELEVISIE

Abonneer nu:


Marloes


Hallo reiziger, ik ben Marloes en gek van reizen. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak! Het liefst reis ik zo primitief mogelijk, hoe minder luxe des te beter eigenlijk.


Jesper


Hoi reizigers, ik ben Jesper, 27 jaar oud, woonachtig in Deventer en webdesigner / website ontwikkelaar. Naast mijn online creativiteit ben ik ook dagelijks bezig met reizen. Mijn liefde voor reizen is ontstaan toen ik als klein mannetje met mijn ouders mee mocht naar Griekenland en is uit de hand gelopen nadat ik een half jaar stage heb gelopen in Australië.

SAMENWERKEN


Leuk dat je ons platform gevonden hebt. Reistelevisie is het videoplatform van Liefde Voor Reizen. Reistelevisie wordt gemaakt door Marloes Dubbeldam & Jesper van der Pol. Wij staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen. Wil je bijvoorbeeld jouw onderneming op een mooie manier onder de aandacht brengen? Neem dan contact met ons op! Heb je zelf een leuk idee, twijfel niet en neem dan ook contact met ons op!